Paikantimet

Invoxia GPS Tracker

Tuotetunnus: 7201002

129,00 (alv. 24%) 104,03 (alv. 0%)

INVOXIA GPS-PAIKANNIN

GPS-PAIKANNIN AJONEUVOJEN, LAUKKUJEN JA ARVOKKAAN OMAISUUDEN PAIKANNUKSEEN.

 

Invoxia GPS-paikantimen ansiosta tiedät aina, missä omaisuutesi on. Se määrittää liikkuvan kohden sijainnin suunnilleen joka viides minuutti (asetuksista riippuen).

Ota käyttöön varkaudenestohälytys, joka ilmoittaa reaaliaikaisesti polkupyöräsi, moottoripyöräsi tai muun omaisuutesi epäilyttävistä liikkeistä tai varkausyrityksestä. Määritä mukautetut turvavyöhykkeet ja vastaanota puhelimeesi ilmoituksia, kun GPS-paikantimesi tulee näille alueille tai poistuu niiltä. Löydät paikantimen sijainnin helposti älypuhelimesi GPS-paikannuksen avulla. Voit tarkistaa paikantimen sijainnin helposti älypuhelimesi GPS-toiminnolla, ja toisin kuin Bluetooth-paikantimet, Invoxian GPS-paikannin näyttää, missä tavarasi ovat, vaikka ne olisivat pitkän matkan päässä. Invoxian GPS-paikantimen akunkesto on jopa 3 kuukautta, ja 3 vuoden verkkoliittymätilaus sisältyy hintaan.

SIM-korttia ei tarvita, eikä etäisyyttä ole rajoitettu!

Invoxian GPS-paikannin ei vaadi SIM-korttia eikä matkapuhelinliittymää. Se käyttää vähän virtaa kuluttavia verkkoja ja on näin ollen itsenäisempi ja tehokkaampi kuin muut paikantimet. Lisäksi Invoxian GPS-paikannin myydään ilman lisäkustannuksia: 3 vuoden liittymätilaus vähän virtaa kuluttaviin verkkoihin sisältyy hintaan. Ensimmäisten kolmen vuoden jälkeen palvelu maksaa vain 29,95 € vuodessa eli 2,50€ kuukaudessa (tilaaminen sovelluksen kautta).

Invoxian GPS-paikantimen akku kestää pitkään.

Optimoitujen ominaisuuksiensa ansiosta Invoxian GPS-paikannin pysyy aktiivisena noin 3 kuukautta käytöstä ja aktiivisuudesta riippuen. Saat ilmoituksen, kun akun varaustaso laskee alle 20 %:iin. Paikannin on helppo ladata mukana toimitettavalla USB-johdolla vain 90 minuutissa.

Nollge on IoT-konsepti, jonka tarjoaa JNT, kaikilla tietoliikenteen osa-alueilla toimiva pohjanmaalainen teleoperaattori. Yrityksellä on toimistot Pietarsaaressa ja Vaasassa.


Anturin hintaan sisältyy 36 kuukauden käyttöoikeus applikaatioon ja Sigfox verkoon.

Käyttöoikeuksia voidaan uusia sovelluksen kautta.

Pyytää lisätietoja

Pyydä lisätietoa tuotteesta tai tarjousta suuremmasta määrästä sensoreita.

  • Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

Mene ostoskoriin