Paikantimet

Invoxia Bike Tracker

Tuotetunnus: 7201001

149,00 (alv. 24%) 120,16 (alv. 0%)

Polkupyöräanturi Invoxia Bike Tracker on GPS-pyöräseurantalaite, joka kertoo pyörän tarkan sijainnin mobiilisovelluksen avulla ja ilmoittaa aina kun pyörää siirretään. Voit seurata pyörääsi reaaliajassa tai valvoa missä lapsesi pyöräilevät. Lisäksi sovelluksen avulla voit luoda turvallisia alueita pyöräilyyn ja saat ilmoituksen, jos lapsesi pyörä ylittää määritetyn alueen rajan.

Polkupyöräanturi kiinnitetään huomaamattomasti heijastimeen, joka laitetaan pyörän satulan alle. Se ei vaadi SIM-korttia tai erillistä nettiyhteyttä, eikä sen toiminnan laajuudelle ole rajoituksia. Invoxia on tehokkaampi ja itsenäisempi kuin muut polkupyöräanturit, koska se on yhteydessä matkapuhelimeesi Sigfox-verkon kautta. Sigfox on maailmanlaajuinen viestintäalusta Esineiden Internetissä (Internet of Things), jolla on laaja ulottuvuus ja joka kuluttaa hyvin vähän energiaa.

Invoxia GPS-pyöräseurantalaitteen hintaan sisältyy oikeus käyttää Sigfox-verkkoa kolmen vuoden ajan, minkä jälkeen palvelu maksaa 29,95 euroa vuodessa eli 2,50 euroa kuukaudessa. Käyttöoikeudet voi uusia mobiilisovelluksen kautta.

 

Varoittaa varkauksista ja vaurioista

Invoxia GPS-pyöräseurantalaite varoittaa varkaudesta tai vahingosta. Käyttäjä saa ilmoituksen jos anturi havaitsee liikettä kun pyörä on ollut paikoillaan vähintään viiden minuutin ajan. Saat ilmoituksen mobiilisovellukseen vaikka pyörä liikkuisi vain muutaman senttimetrin, mikä tarkoittaa sitä, että saat ilmoituksen todennäköisesti ennen kuin varas on ehtinyt edes aloittaa lukon rikkomisen.

 

Pitkä akunkesto ja älykäs suunnittelu

Akku kestää 1-3 kuukautta seurantalaitteen aktiivisuudesta riippuen. Kun akun varaustaso laskee alle 20%, mobiilisovellus kertoo sinulle että on aika ladata akkua. Anturiin liitettävä Micro USB -kaapeli lataa akun tunnissa.

Anturi on piilotettu tavallisen polkupyörän heijastimen sisälle, jossa ei ole sisäänrakennettua valaistusta. Sitä tuskin kukaan on kiinnostunut varastamaan. Pääset helposti vaihtamaan akun satulan alla sijaitsevaan anturiin. Ulkopuolisten on vaikeaa päästä eroon anturista siihen tarvittavan avaimen ansiosta.

 

Invoxia GPS-pyöräseurannan edut:

  • Vedenpitävä polkupyöräanturi, rajoittamaton kantama
  • Ei tarvetta SIM-kortille tai erilliselle nettiyhteydelle
  • Hyödyntää energiatehokasta verkkoa, jota ostaja voi käyttää veloituksetta kolmen vuoden ajan
  • Määrittää liikkuvan pyörän sijainnin suunnilleen joka viides minuutti (asetuksista, verkosta ja kattavuudesta riippuen)
  • Pystyy luomaan virtuaalisia maantieteellisiä alueita (turva-alueita) ja vastaanottaa ilmoituksia mobiilisovellukseen pyörän ylittäessä määritetyn rajan
  • Pitkä akunkesto (1-3 kuukautta). Akut ladataan Micro-USB -kaapelin avulla

Nollge on IoT-konsepti, jonka tarjoaa JNT, kaikilla tietoliikenteen osa-alueilla toimiva pohjanmaalainen teleoperaattori. Yrityksellä on toimistot Pietarsaaressa ja Vaasassa.


Anturin hintaan sisältyy 36 kuukauden käyttöoikeus applikaatioon ja Sigfox verkoon.

Käyttöoikeuksia voidaan uusia sovelluksen kautta.

Pyytää lisätietoja

Pyydä lisätietoa tuotteesta tai tarjousta suuremmasta määrästä sensoreita.

  • Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

Mene ostoskoriin