Maailman johtavien
IoT-palveluntarjoajien tekniikka

Tekniikat

Maailmanlaajuisten IoT-ekosysteemien mahdollisuudet ovat nyt myös sinun ulottuvillasi. Teemme yhteistyötä maailman johtavien palveluntarjoajien kanssa ja valitsemme aina tarkoitukseen parhaiten soveltuvat tiedonsiirtotekniikat.

Sigfox

SIGFOX on maailman johtava dedikoitujen langattomien esineiden internet (IoT) -liittymien sekä erilaisten laitteiden, järjestelmien tai koneiden välisten (M2M) yhteyksien tarjoaja, maailmanlaajuisen LPWAN-verkon kautta. Sigfox on kehittynein LPWA-verkko ja ensimmäinen maailmanlaajuinen verkko, joka on täysin kohdistettu internetiin liitettyihin fyysisiin yksiköihin.

Sigfox loi Iot:n yhteydet uudelleen. Langaton verkko täydentää jo olemassa olevia järjestelmiä taloudellisella, energiatehokkaalla pitkien etäisyyksien pienten datamäärien tiedonsiirrolla, mikä mahdollistaa monipuolisten ratkaisujen käyttöönoton sekä pidentää akun kestoa ja liitettyjen laitteiden elinikää.

Miksi Sigfox?

Sigfox on markkinoiden energiataloudellisin yhteys laitteesta pilvipalveluun. Tulevaisuuden odotuksissa ovat laitteet, joihin ei enää tarvitse vaihtaa tai ladata akkuja, koska laitteet synnyttävät tarvittavan energian itse.

Liittymät ovat erittäin kustannustehokkaita ja niiden tekniikka on yhteensopiva Bluetoothin, GPS 2G/3G/4G:n ja Wifi:n kanssa. Käyttäjäystävällisyyttä voidaan tehostaa yhdistämällä Sigfoxiin muita liittymiä. Missiona on laajentaa IoT-teknologian käyttöä erikoistumalla siihen, miten erilaiset yritykset voivat luoda lisäarvoa liiketoiminalleen teknologiamme avulla.

Sensorit ovat tarkkoja, luotettavia ja ovat lähes huoltovapaita. Jotkut laitteet kestävät ilman akun vaihtoa jopa vuosikymmenen. Sigfoxin IoT-yksiköt lähettävät pieniä määriä dataa, jolloin jatkuvaa huollon tarvetta ei ole. Verkon kattavuus merkitsee jatkuvaa, varmaa yhteyttä verkkoon.

Sigfox-verkon turvallisuus

Sigfox on turvallinen ja varma liittymä myös kriittisten sovellusten kannalta. Turvallisuus on sisäänrakennettu osa Sigfoxin järjestelmää, aina IoT-yksiköstä loppukuluttajalle saakka. Se on suojattu häiriöiltä niin sensorien kuin käytössä olevan radiotekniikan osalta. Salauksessa käytetään esimerkiksi viestien sisältöjen sekoittamista ja viestien sekvensointia.

Käytössä ovat vain parhaaksi todetut käytännöt.

ASIANTUNTIJAMME AUTTAVAT.

Otathan yhteyttä, niin kerromme lisää tai teemme tarjouksen.