Turvallisuus

Tuotevalikoima laajenee pian

Prevent, don’t regret!

Henkilökohtainen turvallisuus korostuu yhä enenevässä määrin. Perheenjäsenten sekä kodin yksityisyys ja turvallisuus halutaan varmistaa. Langattomat sovellukset turvaavat sen, mitä ei voi korvata.

Kodin langattomat liike-, ovi- ja ikkuna-anturit huolehtivat yksityistilojen suojaamisesta. Hälytys tulee nopeasti ja kätevästi joko puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Ikääntyneet asuvat kotona yhä pidempään, mikä lisää tarvetta varmistaa heidän turvallisuutensa. Liiketunnistimet valvovat, että ulkopuoliset eivät pääse sisälle ja sovellusten avulla perheenjäsenet voivat seurata yksin asuvan liikkeitä. Langattomien sovellusten avulla apu on tarvittaessa paikalla nopeasti.

Haluatko kuulla lisää
IoT-laitteistamme?

Ota yhteyttä!

Savuntunnistimet ovat
elintärkeitä laitteita.

IoT-sovellusten kautta tieto kulkee reaaliajassa ennalta sovitulla tavalla: puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla omistajalle. Kotien vesivahingot ovat vältettävissä antureilla astianpesu- ja tiskikoneissa tai esimerkiksi lämminvesivaraajan alla.

Tunnistimiin voi liittää myös kaksinkertaisen turvan, jolloin ne kytkeytyvät valvontayritykseen, mikäli ensisijainen vastaanottaja ei kuittaa puhelimitse tai tekstiviestillä saamaansa hälytystä.